maanantai 14. marraskuuta 2011

Osallistuin tässä jokin aika sitten facebookin "tee-itse"- juttuun missä tarkoituksena oli tehdä kaikille sinulle kommenttia jättäneille jotain itse ja toimittaa paketti heille tämän vuoden puolella. Itsellä tuo homma on vielä vähän kesken, jotain on kuitenkin saatu valmiiksi ja paketit ovat pian lähtökunnossa. Tähän liittyen sain Essiltä pilkullisen paketin täynnä ihania juttuja! Kiitos siitä!!Pussukka pääsi heti käyttöön, rosmariini- saippuaan käyn nuuhkuttelemassa ja kanttarellitaulu sai paikan keittiön naulakosta. Tämä sieni taulu hymyilytti erityisesti, sillä pari päivää ennen paketin kotiutumista, näin unta jossa minulla oli kasvihuone ja siellä kasvoi pään kokoisia tomaatteja ja maasta putkahteli jätti kanttarelleja.

Toissa viikolla käytiin myös ystäväni kanssa Ikeassa. Ostin vihdoin ja viimein lipaston jota olen pitkään halunnut. Laatikoihin järjestelin kaikki askartelu- ja ompelutarvikkeet. Nyt ei tarvitse enää etsiä tarvikkeita monesta eripaikasta.Pari viikkoa enää joulukuun alkamiseen niinpä hainkin varastosta tonttuset odottamaan esille pääsyä sekä tähtivalot ikkunaan. Jospa niitä virittelisi sitten viikonlopun aikana jos malttaa odottaa sinne asti :) Siskoni tulee viikonlopuksi meille joten luvassa on laatuaikaa pikkusiskon kanssa.

Joko teillä on aloiteltu jouluvalmisteluja?

-Poopis-

2 kommenttia:

  1. Mä odotan lauantaina saapuvaksi ikeasta Hemnesin 8 laatikkoista lipastoa. Nuo Hemnesin sarjaan kuuluvat tuotteet on ihania.

    VastaaPoista
  2. Oleppas hyvä. Mukava lähettää paketteja ja postia. Meilläkin on tuollainen lipasto Neiti Nöttösen vaatteille. Tuunailin sitä hieman. Pitääpäs siitäkin laittaa postausta. Mukavaa joulun odotusta teille. :)

    VastaaPoista