sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Opiskelua

En muista olenko jo kirjoitellut täällä opiskeluistani kässäkoulussa. Ilmoittauduttiin työkaverini kanssa kässäkouluun mikä kestää vuoden. Alku syksy on mennyt lamppulasikurssilla. Tuumasimme, että varmaan tehdään jotain rikkoutuneista hehkulampuista tms, mutta sehän olikin aivan jotain muuta. Opettelimme tekemään nimittäin lasihelmiä! se vasta olikin mukavaa. Tosin viimeisillä kerroilla alkoivat vasta helmet saamaan pyöreän muodon donitsimuodon sijaan.


Yläkuvissa on parin kurssikaverini helmet valmistumassa ja alakuvissa minun aikaan saannoksiani. Alkuvuodesta opettaja pitää kurssia kansalaisopistolla joten täytyy suunnata sinne jatkamaan helmien tekoa, kun nyt osaa tekniikat niin tuloksetkin voisivat olla vähän parempia.
Viime viikolla alkoi uusi kurssi ja aiheena hopealanka punonta. Teemme hopealangasta koruja joihin voidaan sitten yhdistellä näitä omia helmiä. Työn alla on ankkuripunonnalla tehty rannekoru, mutta siitä sitten lisää kun on vähän kuvamateriaalia.

Meillä on ollut vähän surullinen viikonloppu, kun perjantaina sain suru-uutisia kummi-enostani joka oli menehtynyt perjantaina. Taas on yksi läheisistä poissa.


"Suurin suru on sanaton, syvin kaipaus äänetön."

-Poopis-

1 kommentti: