sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Touhukas viikonloppu

Nyt on kirja- hyvänolo- viini- ja mitkälie messut käyty. Mukaan lähti kassillinen esitteitä, terveystyyny ja päivähiprakat :) Sinin kanssa käytiin viinejä maistelemassa. Aika kiva sellainen tilaisuus, kun löytyi hyviä viinejä ja huonoja ilman että ostat pullon kotia ja huonolla tuurilla se jää juomatta.
Leivonta/ keittokirja kokoelmani kasvoi kahdella uudella tulokkaalla.Taas on leivonta kärpänen puraissut pahemman kerran. Vielä en leipaissut muffineja uudesta kirjasta vaan Kinuskikissan- blogista löysin Daim- muffinssien ohjeen joten niitähän oli kokeiltava ja slurps, tosi ihania! Onneksi huomenna ystävä tulee kylään niin saa hänkin syödä ettei me itse syödä kaikkia. Illalla tehtiin myös tonnikalapiirakkaa ja ainkin P:lle osu ja uppos. Muistan vain ensi kerralla laittaa vain puolet ohjeen tillinmäärästä niin hyvä tulee, vai oliko vaikutusta kaupan valmiilla piirakkapohjalla? Sekin on mahdollista...
Noh kun sunnuntai aamu valkeni tai oikeistaan aamupäivä, kiitos kellon siirron! Kokeiltiin Amerikkalaisia pannukakkuja. Kannattaa kokeilla ja sekaan kun laittaa marjoja tai bananiia niin oi oi. Suosittelen.Viikonlopun aikana ikkunaruudut ei saanut pesua minulta vaan luontoäiti hoiti sen, mutta katsotaan ensi viikolla jos olisi nättejä iltoja niin voisi tehdä pesutaikoja. Eikä risukranssikaan saanut vaakkuaan, mutta jotain näpäräyksiä tuli kuitenkin tehtyä. Uudet pääsiäismunat koristakoot kitukasvuista pääsiäsruohoamme.Huominen vapaa ja iltapäivällä muuttohommiin! Ai niin käytiin me tänään ensimmäisessä asuntonäytössäkin, oli aika jännää :) Nyt vain asuntoja katselemaan!

Nähdään!!
-Poopis-

1 kommentti:

  1. Hyvät oli viinit! :D
    Täälläkin on smoothie- kirjaa jo plärätty! Pitäis testata jo heti jotain hyvää juomaa, vois pääsiäiseks aineksia ostella :)

    Muffinssit oli kyllä tosi NAM! Ukkelikin tykkäsi tosi paljon! :))
    Pannaritkin näyttää hyvältä! Pitäisköhän minunkin ruveta leipomaan kaikkia herkkuja?? :)

    VastaaPoista