perjantai 26. maaliskuuta 2010

Hups!

Ompas mennyt tovi ettei ole tullut raapusteltua tänne mitään. Elämä on niin "kiireistä" ja hah, salli mun nauraa! Päivästä toiseen samanlaista. Viime viikonloppuna käytiin vanhempieni luona sitten kolmeen kuukauteen. Oli mukava tallustella tutuissa ja turvallisissa maisemissa :)

Tänään on perjantai ja viimeinen iltavuoro lähtee muutaman tunnin päästä käyntiin. Onneksi tänään pääsee jo hyvissä ajoin kotiin. Viikonlopuksi on päänsisäisiä suunnitelmia. Messuilla täytyy käydä pyörätämässä, ikkunat huutavat suorastaan pesemistä. Saapa nähdä saavatko ruudut puhtaat pinnat, toivottavasti! ja ompeluksiakin olisi kiva tehdä. Tildan Kevät- kirjassa olisi vaikka mitä ihania pupuja, kanoja, ankkoja joita tekisi mieli ommella. Jospa sitä jonkun vaakuttajan saisi aikaiseksi kranssin keskelle istumaan.

Joitakin hankitonja on tullut tehtyä viime aikoina. Muumien Iltapurjehdus muki on ilmetystynyt hyllylle sekä Riviera Maisonin rottinkinen tarjotin on ollut haaveissa jo jonkin aikaan niinpä sekin on löytänyt paikkansa lipaston päältä :) Hapiksen reissun yhteydessä löysin kirpparilta ihanan vanhan jäädykevuoan. Nyt tämä kapistus on päätynyt kukkaruukuksi jo rupsahtaneelle Helmililjalle. Kunhan lumet sulaa ja pääsee ulos tonkimaan kukkapenkkiä, täytyy Helmililjan mukulat istuttaa maahan. Etupihalla niitä jo kasvaakin.
Iltavuorossa on ollut kiva värkkäillä vähän töihinkin pääsiäsijuttuja. Tipukranssi tehtiin lasten kanssa ja Narsissit saivat kankaisen "ruukun".Mutta nyt aamupallalle!
-Pooopis-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti