lauantai 6. maaliskuuta 2010

Miniloma tunnelmissa

Viikko sitten oltiin minilomalla Tampereella. Yövyttiin kyllä Tampereen parhaassa "bed and breaksfast" majatalossa eli ihanaisen serkkuni luona. Oli meillä lystiä! Kierreltiin pitkin Tampreen katuja koko lauantaipäivä. Mukaan lähti kenkulit sekä muuta enemmän ja vähemmän tarpeellista. Illalla käytii syömässä Classic diner- ravintolassa, voi niin hampurilaisia huhuh! ja pannukakut oli tietysti myös maistettava. Sunnuntaina poikkesimme ideaparkkiin, sieltä tulikin ostettua enimmät ostokset koko reissulta.

Uusi tuttavuus: Minus -417 Dead Sea Cosmetics liikkeessä oli käsienkuorinta mahdollisuus ja tottakait se oli käytettävä, myös P:n kädet sai osansa kuorinnasta. Demostraation jälkeen oli ostettava itselle kuorintasuolaa laventeliöljyllä höystettynä, suosittelen! Ihosta tulee niin pehmeä ja silkkinen. Ei ollut tietoakaan kuivista käsistä. Kahvihammasta alkoi kolottaa ja poikettiin ihanassa italialais tyyppisessä kahvilassa jäätelöllä ja kahvilla. Menetin sydämeni italialaiselle jäätelölle käytyäni Roomassa vuosia sitten ja nyt tuota herkkua oli saatavilla, eihän sitä tilaisuutta voinut jättää käyttämättä.



Loman päättekeeksi vierailtiin ystäviemme luona Hervannassa. Hyvään lomaan sisältyy siis rakas, ystävät, ruoka, rentous ja shoppailu, olipa loma sitten pitkä tai lyhyt. Täytyy huomenna latailla lisää kuvia ostoksista ja kuorintasuolasta :D

1 kommentti: