sunnuntai 26. elokuuta 2012

Sunnuntai

 

 Kiireellisen työviikon jälkeen (eilen oli vielä koulutuspäivä) sunnuntai päivä on aloitettu lokoisasti ja herkku aamiasella/ brunssilla, sen verran pitkään me nukuttiin. Nykyään ovat harvinaisia nämä yhteiset aamut, uuden työnkuvan puolesta mieheke matkustaa ympäri Suomen maata lähes viikoittain, aina ei edes kotiudu saman päivän aikana, minä vuorotyöläisenä olen töissä miten ja millon sattuu, meillä arki on hieman repalaista.

Tänään on luvassa pika keirros kirpuilla ja mennään myös yhden aikas ihana tyttösen 1-vuotis synttäreille. Parin viikon päästä jatketaan synttäri teemalla sillä pienestä kummitytöstämme on jo kasvanut reipas 2- vuotias.

Tampereelle sijoittuvan synttäri vierailun lisäksi syyskuussa on luvassa pieni matka Tallinnaan. Lähdetään viikonlopuksi reissun päälle yhdessä siskoni, kahden serkkuni ja serkun miehen kanssa, hyvä porukka siis lähdössä! Mennään aamulaivalla Tallinnaan ja ollaan yötä hotellissa ja sitten takas Helsinkiin. Luvassa hyvää seuraa, ruokaa, shoppailua ja ehkä jotain hemmotteluhoitoja hotellilla...ehkä...

Aurinkoista sunnuntaita toivottaa, Poopis

1 kommentti:

  1. Herkkualoitus päivälle. Meilläkin mies on ensinnäkin viikot pois ja sitten vielä jotkut viikonloput keikkailee, että monesti on vaan sunnuntai aikaa olla yhessä. Mutta tähänkin tottuu.

    Mukavaa Tallinnnan reissua, se on kaunis paikka, varsinkin vanha Tallinna.

    Käyppäs kurkkaamassa blogiini :)

    VastaaPoista