keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Kirppulöytöjä ja ylläreitä

Pitkästä aikaa käytiin kirpuilla ystäväni kanssa. Hän löysi paljon kaikkea ihanaa omaan mummonmökkiinsä. Minun saaliini jäi vähän vähemmälle. Yksi valkoinen Arabian tarjoilulautanen 40- luvulta 8e ja vanha Iittalan pieni lasipurkki, hintaa purkilla oli 3.5e. Kanteen kuuluu metallinen "sulkia", mikä pitää kannen kiinni, mutta näissä niitä ei ole, isomman purkin sain anopilta. Näitä purnukoita voisin ottaa muutaman lisää :)

Eräässä pienessä liikkeessä ihastelin Mailegin jouluista peltirasiaa. Hintaa sillä oli 21e. Onneksi maltoin mieleni ja jätin rasian ostamatta, sillä löysin samanlaisen kirpparilta! Se oli vielä uusi ja hintaa vain 7e. Kerrankin kävi hyvä tuuri!Tein yllätys vierailun sunnuntaina vanhempien luokse. Oli heillä hyvät ilmeet, kun huhuilin piemessä rappukäytävässä josko joku tulisi aukaisemaan oven. (Usemmasta ripautuksesta huolimatta ei ovea aukaistu olettivat siellä olevan a. hyvässä maistissa oleva naapuri tai b. joku kaupustelija). Hetken ajattelin heidän jääneen reisusta yöksi, mutta onneksi he olivat kotona. Yllätys meni nappiin! Vietin siis mukavan alkuviikon kotona.
Huomenna vietetään päiväkotimme joulujuhlaa tunnelmallisen korttipajan muodossa. Saapa nähdä millaisia joulukortteja syntyy...

-Poopis-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti