sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Ihana pakkanen!

Mikä voikaan ollaan parempi tuoksu kuin pakkasessa olleet matot ja petivaattet? Tänään oli siis hyvä päivä heittää matot ja petivaatteet ulos tuulettumaan kun oli kunnolla pakkasta. Pääsipä tonttunenkin tuulettamaan pölyt mekon helmastaan...
Täällä ollaan paranneltu venähtänyttä polvea muutaman päivän ajan. Hyvältä alkaa polvi tuntumaan ja huomenna kokeilemaan työntekoa, mutta otetaan kuitenkin alku rauhallisesti. Joululahjojen osalta viimeisiä viedään. Vinkki: Jos lahjasi ovat vielä ostamatta ja tungoksen ajatteleminen aiheuttaa ahdistuskohtauksen niin hyvä aika on mennä ostoksille ilta seitsämän jälkeen, nimimerkillä kokemusta on, hyvin hiljaista oli tuohon aikaan kaupoilla vielä perjantai-iltana...vai olikohan syynä sittenkin suosittu pikkujoulu ilta? Oli miten oli minä sain hyvin lahjat haalittua :) Miten on sinun lahjojen laita?
Monista blogeista olen ihastellut kauniita adeventtikynttilöitä ja ideoita toteuttaa "kynttelikkö". Minä en ole saanut adventtikynttilöitä aiemmin meille laitettu. Sillä halusin kynntilät sammalpedille ja minun sammaleeni jäi lumikinosten alle. Tänään sitten vierailu kukkakaupassa tuotti tulosta ja nyt meilläkin koreilee adventtikynttilät huurreomppujen kera. Vähän myöhässä, mutta vielä on adventtia jäljellä. Tyytyväinen!

Eilen viettettiin Katkerat Rouvat ry:n pikkujouluja ruokaillen hyvässä seurassa. Pitkään aikaan ei olla Rouvien kanssa nähty, mutta oli ihana huomata miten jutut jatkui vaikka viime tapaamisesta on vierähtänyt pitkä tovi. Viemisinä vein arvon Rouville paperimassasta tehdyt sydänmagneetit ja karkkikepit.Näillä mennään kohti ensi viikkoa! Luvassa ensi viikolle on ainkain armotonta joulukorttien kirjoittamista ja osoitteiden metsästystä, miten tämäkin touhu jää aina viime tippaan?

Mukavaa viikkoa Sinulle!

-Poopis-

2 kommenttia:

  1. Kiitos, samoin Sinulle! :)
    Kaunis pitsityyny tuolla tuuletettavien joukossa! Ja voi kuinka kivat magneetit! Itse tehty?

    VastaaPoista
  2. Itse väkerretyt! ja tyynyt on kahden euron löytö Euromarketin loppuunmyynnistä :)

    VastaaPoista