sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sweet Dreams

Tässä vähän kuvia meidän makkarista. Taannoin jo kirjoittelinkin kun vaihdoimme lipaston ja työpöydän paikkaa. Nyt on mukavampi aamulla heräillä kun ei tarvitse heti tietokonetta tuijotella. "Lipastoseinällä" oli ennen tilpehöörihylly. Otin sen pois ja laitoin  valokuvia sekä parit tekstitaulut tilalle. Muissakin huoneissa meillä on tapahtunut tavaroiden karsimista rankalla kädellä.
Minua on alkanut miellyttämään enemmän selkeät linjat, yksinkertaisuus ja musta/valkoinen/harmaa värimaalima ripauksella jotain tehosteväriä, makkarissa se näkyy olevan mintunvihreä :)Makkari on myös saanut uudet verhot. Ikean lintuverhot veivät sydämeni :) Suloiset ehkä jopa vähän graafiset kuviot ovat hauskat.Ystäväni antoi hyvän vinkin viiranuhan tekoon. Tämä viirinauha on tehty paperista! Tykkään tästä ehkä enemmän kuin kankaisesta versiosta. Helppoa ja nopeaa tehdä vaikka uusi jos haluaa uudistaa nauhaa.


Sweet Dreams  - Poopis-

1 kommentti:

  1. Juu tuo karsiminen tuli eteen meilläkin vuosi sitten ja samat jutut on täälläkin alkanut sisustus rintamalla miellyttää! Niin se mieli muuttuu.. Mitähän seuraavaksi? :)

    VastaaPoista