keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Greenhouse

Äitienpäivän kunniaksi sain P:ltä pikkuisen kasvihuoneen. Onhan meillä tuo karvainen nelijalkainen lapsi, kaksijalkaisten lasten tilalla :)
Aikaisemmin laitoin jo esikasvatusruukkuihin siemeniä itämään. Ruohosipuli, Tilli, Laventeli sekä Rucola on alkanut kasvattaa hentovartisia taimia ja nyt ne voikin siirtää päiväksi aina ulos kasvihuoneeseen. Tarkoitus olisi vielä hommata ruukkutomaatti ja parit mansikantaimet ruukkuihin. Nähtäväksi jää tuleeko satoa. Onneksi on muutamat krassin ja mustasilmäsusannan taimet tuloillaan, että kukkia ainakin on luvassa jos ei mitään syötävää kasva. Tästä mä tykkään!!
Etupihan Dhaliat eivät selvinneet talven yli. Sensijaan takapihan Liljat näyttävät vain lisääntyvät entisestään, mutta sehän passaa! niin kauniita ovat kukinnot. Ulko-oven pielustaan pitäisi keksiä kivat kukkaset suureen ruukkuun, mitkä menestyisi varjoisassa paikassa. Onko ehdotuksia?

Tänään meillä oli päiväkodin kevät pihaseikkailu. Piha täyttyi nopeasti leikkimielisistä vanhemmista ja lasten riemusta. Mukava oli kuulla vanhemmilta hyvää palautetta ja kaikkilla oli hymy herkässä sekä ihana aurinko lämmitti mukavasti. Ei olisi voinut parempaa ilmaa tapahtumalle tilata. Kevätkausi alkaa olla pian pulkassa ja kohta alkaa jo syksyn suunnittelu. Mutta ensin nautitaan kesästä ja lomasta!
Huomenna alkaa pitkä viikonloppu. Lauantaina olisi tarkoitus pyörähtää Jämsässä kirpuilla ja tietenkin Witikkalassa. Vissiin säätiedotus oli lupailut kalseaa keliä viikonlopuksi, mutta toivotaan että aurinko porottaisi samallalailla kuin tänäänkin!


Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

-Poopis-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti