sunnuntai 29. elokuuta 2010

Puuhakärpäsen purema

Nyt ei voi kyllä puhua sohvaperunoista tänä viikonloppuna. Puuhakärpänen on puraissut meitä pahemman kerran. Sateisena lauantai päivänä suuntasimme äänekoskelle kiertelemään kirppareita ja tietysti käymään santeenkaarentaassa. Kaikkea ihanaa oli puoti tulvillaan, mutta tälläkertaa vain päädyttiin ihastelmaan söpöyksiä.

Pieneltä kirpparilta läysin peltisiä sydämiä ja adventtisydämet. Eihän jouluun ole enään niin pikä aika? Tosin numero 4 puuttuu joten täytyy keksiä jokin muu käyttötarkoitus. Suloisia!



Meillä on ollut vanhat tuolit suorittamassa yöpöydän virkaa. Toinen on 1e löytö kirpparilta ja toinen P:n mummolasta. Ne ovat odottaneet uutta maalipintaa jo varmaan vuoden päivät. Illalla oli tartuttava maalipensselin varteen ja ruvettava sutimaan maalia. Tuoleista tuli valkoiset, yllätys! Maalausurakan jälkeen saivat vielä pienet koristukset.

Toinen tuoleista oli sininen ja toinen tummanruskea....





ja tässä lopputulos...



Monet kerrat olen käynyt katsomassa ja ihastelemassa yhtä lamppua Pentikillä. Eilen sen sitten vihdoin ja viimein ostin! Miten voikaan lamppu tehdä ihmisen niin onnelliseksi?



Tänään sitten saatiin päähämme maalata olkkarin seinä takaisin valkoiseksi. Ei muutakuin ostamaan tarvikkeet ja tuolla P jo maalailee... projektit vain isonee! Tykkään!!
Onnistuiko seinän maalaus? siitä pian lisää...

-Poopis-

2 kommenttia:

  1. Voila! Oikein hienot tuli!!! :) Ja IHANA lamppu!!!

    VastaaPoista
  2. Kyllä se seinän maalaus sitten otti onnistuakseen..ihan kiva ex-tempore tyyliin vetää koko seinä uusiks..ja olkkaristakin tuli paljon tilavampi..eipä tarvii muuttaa vähään aikaan ;)

    VastaaPoista