sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Viikonlopun tohinoita

Täällä ollaan pienen hiljaiselon jälkeen. On ollut aika kiireistä viimeiset kaksi viikkoa. Mukaan on mahtunut "työputki", visiitti Hapiksella, siskoni lakkiaiset ja niiden järjestelyt, listaa voisi jatkaa vielä vaikka kuinka. Nyt oli siis ensimmäinen viikonloppu vailla tekemistä. Kuinkas ollakkaan lähdettiin ihanaisen ystäväni kanssa Jämsään kirpuille ja tietysti Witikkalaan shopikselle. Kirppusaalis oli hieman köyhähkö, vaikka yleensä sieltä tulee tehtyä löytöjä roppakaupalla. Tässä kuitenkin tämän kertaiset löydöt:


Pikkuinen emalimuki 2e
ja Mörkö muki 3.50e ja kulho 4eWitikkalassa oli taas paljon ihanaa katseltavaa ja hypisteltävää. Meinasi jo itku tulla, kun ei tiennyt mitä olisi ostanut. Mukaan tarttui kuitenkin suloinen Riviera Maisonin servettiteline ja kylppäriin raikkaan tuoksuista puhdistusuihketta. Jos et ole kyseisiä Maison belle tuotteita käyttänyt, niin kokeile ihmeessä, ne ovat ihania!

Tänään sunnuntaina P on päässyt näyttämään remonttireiskan otteita kiinnittäessään uusia hyllyjä meidän keittiön seinään. Hyvinhän se onnistui ja rompehyllyt ovat siis valmiit. Sitten olikin miettiminen mitä kaikkea sitä hyllyille laittaa ja paljon olikin tavaraa ehdolla. Hyllyjen hyvä puoli onkin, että esineitä voi vaihdella. Hyllylle täytyy ostaa pieni viherkasvi vähän väriä tuomaan ja kunhan purkkikokoelma kartuu myös pastat, jauhot yms voisi siirtää kaapista hyllyille.Hyllyt pursuilee tavaroista, siihen tulokseen olen tullut ettei koskaan voi olla liikaa säilystilaa/ säilytyslootia. Isäni antoi mummoni vanhan matkalaukun minulle. Eihän laukku ole avain sellainen mitä sisustuslehtien kuvat ovat; vanhoja,kuluineita, metallisilla kulmilla olevia laukkuja. Tämä matkalaukku onkin hyvin pidetty, vanha sekä täynnä matkakertomuksia mummoni reissuista tyttären luokse Helsinkiin ja milloin mihinkin. Muistan tämän matkalaukun, kun 12- vuotiaana pääsin mummon mukaan Helsinkiin, laukku oli harmaa ja painava, mikä kätki sisäänsä matkatavaroita ja tietenkin eväät, joita syötiin matkan aikana. Nyt tämä makalaukku kätkee sisäänsä torkkupeiton.Illansuussa lähdttiin Minin kanssa katsomaan Sinkkuelämää 2. Sali täynnä naisia, oli paikalle uskaltautunut muutama mieskin, naurua, karkkipussien rapinaa, poppareiden tuoksua, tunnelmaa... Elokuva oli hyvä ja hauska! Haskuuden ja naurun lisäksi elokuvasta jäi mieleen ajatus; pitäkää ystävyyttä yllä ja tehkää jotain yhdessä edes kerran vuodessa :)

-Poopis-

3 kommenttia:

  1. Ai vitsi kun kivat nuo hyllyt! Meille tulee kans uuteen kotiin tuommoset! :D

    VastaaPoista
  2. Mä haluaisin kans ostaa kylppäriin tuota puhdistuainetta!

    VastaaPoista
  3. kiitokset paketista! täytyy alkaa väkertämään vaihtaria :)

    VastaaPoista