lauantai 2. tammikuuta 2010

Uusi vuosi ja näpertelyä

Hyvää Uutta Vuotta 2010!

On ollut hieman hiljaista, ei vain ole ehtinyt kirjoittelemaan kuulumisia. Joululomalta kun selvittiin niin seuraavana päivänä alkoi jo työt. Siskoni lähti meidän mukaan lomailemaan meille. Niin se on aika kulunut kauppoja kierrellessä ja ale myyntejä tutkaillessa, mutta tänä vuonna ei kyllä tullut tehtyjä mitään löytöjä. Uutta vuottakaan ei oikein edes vietetty, kun minua odotti aamuvuoro seuraavana päivänä. Yöllä olikin mukava, kun juuri olit saamassa unenpäästä kiinni niin silloin alkoi rytistä ulkona. Tuumasinkin, että tämähän on kuin sodan keskellä olisi.

Jotain mukavaakin sentään tapahtui: uuden vuoden aattona saatiin sukuun pikkuinen poika! Hänestä ei aivan tullut vuoden ensimmäistä jyväskyläistä vain 1,5 jäi uupumaan, mutta viimeinen hän oli :) Vielä ei ole päästy katsomaan Sulervoa, mutta kuvia on saatu. Ihana, pyöreä poskinen pikku poika.

Jotain näpräys juttujakin olen saanut aikaan. Olen tovin haaveillut Lisbeth Dahlinin korutelineestä. Hintaa vekottimella on 25.50e. (http://juno.gagar.fi/epages/OVK.sf/AU_en/?ObjectPath=/Shops/09072009-149256/Products/119)
Ei hinta ole kovin paha, mutta vielä en ole raskinut ostaa. Ehkäpä se joskus tulee alennukseen? Niinpä kaivoin lipastoni syövereistä rautalankaa ja siitä syntyi tälläinen kapistus:


Telineestä tuli ihan kiva ja tarkoitus olisi maalata se valkoiseksi kunhan tuolla ulkona tarkenee touhuta.

Pitkään olen etsinyt myös vitriinikehystä, tosin sitä sopivaa löytämättä. Tarkoitus olisi tallettaa sinne meidän hääkuva ja P:n kuivatettu rintakukka sekä hääkakkukoristeemme.
Kakkukoristeella on "pitkä historia" Silloin seurustelun alkuaikoina näin samanlaisen kakkukoristeen erään kaupan hyllyllä ja ajattelin, että jos joskus me menemme naimisiin niin sellainen on ehdottomasti saatava. Sillä kakkukoristeessa oli pitkä mies ja lyhyt pullea nainen <- aivan kuin me!! Vuosia meni ennenkuin naimapäätöksen teimme,ja silloin alkoi armoton kakkukoristeen etsiminen. Lähetin kyselyitä pikkuliikkeisiin, joilla oli Sia Collectionin tuotteita myynnissä, mutta sitä ei vain ollut missään. Onneksi kokeilin onneani ebaysta ja kappas sieltähän se löytyi!! Ei muutakuin: "klik, klik" ja muutaman päivän päästä sain noutaa paketin postista.
Niin siis takaisin siihen vitriinikehykseen. Joulupukki toi minulle toisen kynttilälaatikon ja ajattelin tehdä siitä kehyksen. Vähän vain tausta kangasta ja vanua ja pitsit reunoihin niin kuva pysyy paikoillaan. Lopputulos on tässä:Laatikkosta pitää vielä maalata teksti piiloon ja asentaa "lukko", sekä löytää sille sopiva paikka. Taas yksi hyvä syy etsiä isompi asunto!Tälläistä tälläkertaa... Hyvää viikonlopun jatkoja!

-Poopaliina-

1 kommentti:

  1. Uhuii! Hieno teline ja vitriini myös! <3 Alko tehdä mieli teidän hääkakkua heti ku näin ton kuvan.. kauhee sokeripula! :D

    VastaaPoista