sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Huokaus

Tänään on ollut perus sunnuntai. Ilmassa pientä laiskuutta, ketutusta ja hiukan toimintaa. Käytiin tänään kirpparilla pikästä aikaa. Siellä pöydät ammotti tyhjyttään, eikä tullut tehtyä löytöjä. Yhden "lasirasian" ostin ja harjanvarren, Ou jee! Yleensä kirpparilla on pöydät täynnä, mutta nyt oli tosi tyhjää. Tylsää näin kirppishöperön silmin katsottuna. Pitäis itsekin varata pöytä kirpikseltä. Jospa sitä sais aikaiseksi kaivella kaapit ja lipastot, löytyisikö niistä jotain myyntiin kelpaavaa tavaraa.

Tänään olen podiskellut myös miten sitä ihminen on niin saamaton? Minullakin on ollut useat lakanat silittämättä kaapissa varmaan puolen vuoden ajan. Tänään otin härkää sarvista ja laitoin silitysraudan kuumenemaan. Kapas siinä menikin kaksi tuntia, kun lakanat oli kuosissaan. Paljon helpommalla pääsisi, kun silittäsi lakanat heti kaappiin niiden kuivuttua. Niin unelma se on tuokin, mutta jotenkin niin vaikea toteuttaa!

Siskoni lähti tänään kotiin ja nyt alkaa ns. normaali arki eli työtä, työtä ja työtä. Tosin onnellinen saa olla, että on työtä! Meillä on töissä niin mahtava porukka, että ilomielin sinne menee :)
Huomenna illalla mennään myös katsomaan pikkuista Sulervoa, T lupasi salakuljettaa pienokaisen paidan alla aulaan meille nähtäväksi :) Tiedän, että uunituore setä on ainakin innoissaan ja niin on kyllä tämä "tätikin". Lahjukset jätetään vielä kotia odottamaan, sillä heillä tuntui olevan jo tavaraa omastakin takaa mukana.

Mutta näillä mennään joten leppoisaa viikon alkua!
- Poopis-

1 kommentti:

  1. Mä en KOSKAAN silitä lakanoita! :D Hyvin niissä ryppyisissäkin on nukuttanu.. *heh*

    VastaaPoista