keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Meneehän se vapaapäivä siivotessakin...


Tänään loppui sitten joulu. Joulukuusi pakattiin pahvilaattikkoonsa sekä muut koristeet kerättiin pois ja vietiin varastonhyllylle odottelemaan ensi joulua. Yksi tonttu tyttö jäi vielä nököttämään kirjahyllyyn, kun sitä en raski viedä kylmään varastoon :)

Siivouskärpäsen puraisun myötä siivoiltiin vähän myös lipastojen laatikoita ja iso kasa roskiin meni tavaraa. Kaikkea sitä ihminen säilöökin ajatuksella "ehkä tätä vielä joskus tarvitsee" niinpä EHKÄ - JOSKUS. P:kin sai "uuden yöpöydän" mummonsa vanhasta puutuolista. Haikean kuuloisena vain tyhjenteli laatikoita ja pohdiskeli mihin hän nyt tavaransa laittaa. Siinä vaiheesta tajusin, että hitto kaikki kaapit on täynnä "mun roinaa" ja P:llä vain yksi lipaston laatikollinen.... hmm....
Tavaroita siivotessa käteeni sattui kortti jonka P on antanut minulle vuosia sitten. Kortissa on runo, jonka hän on itse kirjoittanut. Tämä on niin suloinen, että pakko jakaa runo teidän kanssa. Tämä on ns aito rakkauden tunnustus:

" Kuin kala kuivalla maalla, olin äsken vielä.
Nyt kun olet taas täällä....
... kuin kala koskessa kanssas uin,
karit ohitse lentävät hipasuin,
ja jos kallion seinään satumme iskemään päämme- vähät siitä!
Me sittenkin aina ja ikuisesti yhteen jäämme!"

Ilmeiseti lähtötilanne on ollut se, että minä olen ollut käymässä kotonai pitemmän aikaa. Kortti pisti kyllä aika leveän hymyn molempien kasvoille. Mieskin mietti, että mistähän se tämänkin on repäissyt.

Eilen aloittelin kutomaan sukkaa. Puikkoihin olen koskenut viimeksi varmaan kaksi vuotta sitten. Pientä haparoitia oli havaittavissa, mutta kyllä se sitten lähti sujumaan. Lopputuloksesta en ole niinkään varma mitä siitä tulee, tuleeko sukka vai säärystin? mutta lupaan päivittää tänne tilannetta miten kutominen sujuu.Eilen oli pakko ostaa Ben & Jerry's suklaajäätelöä brownie- kakkupaloilla höystettynä. Siis aivan IHANAA jätskiä. P arvio jäätelöä näin: "Varsin tuhtia ja kokuttavaa, sitä on pakko ottaa lisää" Onneksi on niin makeaa, ettei koko pönttöä voi kerralla syödä, mutta kyllä se kahden herkkusuun voimin aika hyvin katosi. Suosittelen!Mutta tämä herkkusuu lähee nyt nukkumaan. Hyviä öitä!

3 kommenttia:

  1. Ben & Jerrys on kyllä hintansa arvoista. Ihana blogi sinulla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! ja jätski on kyllä hintassa väärti!

    VastaaPoista
  3. On siellä herkuteltu ;D

    VastaaPoista