sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Mihin nämä viikonloput katoaa?

Taas on viikonloppu viittä vaille loppu. Huomenna arki taas.. Miten nämä meneekin niin nopeasti? Tosin eilinen meillä oli koulutuspäivä, joten siinä ehkä yksi syy, mutta oli kyllä oli uhrauksen arvoinen koulutus.

Nyt on saatu uusi sohva ihanuus kotia. Miten sitä ihminen voikaan tulla onnelliseksi kunnon sohvasta? sitä olen ehtinyt miettimään. Sohvassa on kiva ottaa päiväunet rankan työpäivän jälkeen, katsella elokuvia ja nauttia vain olosta. Divaani osasta ei ole tarvinnut vielä tapella :) vaikka P siinä aika usein viihtyykin.Sohvan myötä tehtiin pieniä muutoksia kotona, olohuoneen lipasto sai uuden paikan keittiöstä (lisää tilaa purnukoille) ja muutamat romppeet vietiin suosiolla varastoon. Kirkonpenkki jäi olohuoneeseen toimittamaan "lipaston" virkaa. Nyt alkaa koti tuntua oikein kodilta. Valokuvia pitäisi vain teettää ja niistä valkata parhaimmat seinälle. Haaveissa oli pieni muotoinen valokuvaseinusta tai jotain. Vinkkejä otetaan vastaan!

Villasukatkin valmistui jo alkuviikosta! Sukat sai koristeeksi virkatut kukkaset. Ajattelin tänne kuvan räpsästä niin eihän niitä sukkia löydy mistään. Joten todistusaineistoa valmiista sukista saatte vielä odottaa. Kuva täytyy lähettää myös äidilleni. Sillä hän epäili, että tuleekohan sukista kunnollisia ja oikean kokoisia. Hän nimittäin muisteli ala-asteella tekemiäni tossuja, joista toinen oli normaali ja toinen oli hehtaari tossu.

Mutta näillä ensi viikkoon! Miten meni sinun viikonloppu?
- Poopis-

1 kommentti:

  1. Ihana tuo teidän uus sohva! :)
    Valokuvaseinusta kuullostaa kyllä tosi kivalta, hih :)
    Täällä viikonloppu meni shoppaillen! :D
    Hei milloinkas lähettäis käymään kirppareilla, tekis mieli käydä tekemässä löytyjä :)

    VastaaPoista