sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Herkkuja ja pikku miehiä ♥

Miten nämä viikonloput menevät niin nopeasti? Tähän viikonloppuun mahtui leipomista ja kaksi oikein ihanaa pikku miestä. Suunnitelmissa oli myös tehdä hieman opeluksia mm. teepannumyssy, mutta se jäi nyt seuraavaan kertaan. Ehkäpä viikolla saisi joku ilta ompelukoneen esille.

Perjantaina kaivoin kakkuvuokani kaapista ja leivoin suklaasuukkojen kakkua, reseptin sain työkaveriltani. Oi tuli tosi hyvää! Onneksi vietiin toinen kakku P:n veljen luokse niin ei tule sitä itse syötyä. Toinen kakku meni vähän mönkään, se nimittäin tarttui silikonivuokaan kiinni. Olisikohan vuokaa pitänyt voidella jotenkin? Minä, kun luotin ettei siihen mikään tartu, mutta niin vain kakusta puolet jäi vuokaan. Noh kakusta jäi meille kuitenkin rippeet.Lauantaina käytiin katsomassa pikku Sulervoa, tosin on hänellä jo oikea nimikin. Pikkuinen tuntui sylissä niin kepeältä ja hennolta, mutta silti oli jämäkkä poika :)
Meitä pyydettiin pojan kummeiksi ja tottakai me suostuttiin! Nyt olemme ylpeät kummitäti ja kummisetä :) Miettiin jo P kanssa mitä kaikkea tehdään yhdessä, kunhan poika ensin vähän kasvaa. Siinähän se lauantai menkin pojan luomoissa ja saunan lämmössä.

Tänään käytiin sitten moikkaamassa toista ihanaa pikku miestä. Hänen 1-vuotis synttäreilläan. Hurmuri oli oikea juhlien keskipiste, eikä malttanut mennä edes päikkäireille. Vuosi on mennyt todella nopeasti, vastahan tämäkin poju syntyi ja nyt jo viettää ensimmäistä syntymäpäivää ♥

Viikonloppu on ollut kyllä mukava ja huomenna työpäivän jälkeen suuntaan rentoutumaan minilomalle uuteen kylpylähotelliin ystäväni kanssa, varokaan vaan täältä tulee nauravat räpättäjät! :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

- Poopis -

1 kommentti:

  1. Hah hah nauravat räpättäjät, ei kyllä parempaa kuvausta voisi meistä muille antaa :D Mutta kyllä tässä rentoutumista tarvitaankin ja hei mikä nyt enemmän rentouttais kun nauraminen yhdistettynä kylpylässä lillumiseen :)

    Aika herkullisen näköinen kakku muuten, slurps!:)

    VastaaPoista