sunnuntai 30. tammikuuta 2011

H niinkuin hernepussi

Tänään aamutuimaan on surruuteltu hernepusseja. Sohvan alta ja Vinsikin leikeistä löytyi herne jos toinenkin. Täyttäminen ilman suppiloa oli hieman haasteellista hommaa :) Huomenna jumppaillaan sitten pussukoiden kera muutaman kolmi vuotiaan kanssa. Heitellään koreja, kuljetellaan, tunnustellaan...
Saapi nähdä uimmeko lopuksi hernemeressä, jos saumat paukkuu auki, toivottavasti ei!Silloin kun minä olin pieni äiti ompeli hernepusseja meidän leikkeihin. Hauska, perinteikäs "lelu" lapsille ja takuuvarmasi sille löytyy leikeissä uusi käyttötarkoitus uudestaan ja uudestaan. Pussukat on myös hyvä keino käyttää pikkuiset ylimääräiset kangastilkut, mitkä menisi muuten roskiin.

Pussukoiden lomassa viimestelin kaapissa pitkään olleet virkatut sorminuket. Saanko esitellä Kisu Unelias ja Pupu Ponteva!


Auringon paiste helli mieltä tänään. Oikein kunnon valokylpy! Tunsin itseni pirteäksi pitkästä aikaa ja se sai ajatukset tekemään jätti loikkauksen kevääseen. Vielä vain pitäisi vähän malttaa, mutta kovasti ajatukset surraa hennoissa ja kirkkaissa kevään väreissä, kukkasissa, uusissa sisustustuulissa.
Oi ihana kevät tule jo!


Odotatko sinä jo kevättä?


"Minä tunsin itseni niin onnelliseksi, etten edes pelännyt tämän hetken menevän ohi." -Muumipappa-


-Poopis-

1 kommentti:

  1. Pitäs varmaan Vilpukalle muutama hernepussi tehdä. Olihan niitä itselläkin lapsuudessa. Kivoja kuiseja muuten. Täälläkin odotetaan jo kovasti kevättä ja kessää, jotta tämä ainainen reissaaminen loppuis. Onneks on ollut aurinkoisia päiviä. :)

    VastaaPoista