sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Akkujen latausta

Viikonloppu on mennyt ihanasti "rötvätessä" akkuja lataillessa. Ei tehty valmiiksi mitään aikatauluja taikka suunnilmia. Ihanaa oli vain heittäytyä ajanvirtaan ja katsoa mihin se meitä kuljettaa. Eilen vei ainakin päivällä ruokaostoksille ja illalla pitkästä aikaa elokuviin. Kävimme katsomassa elokuvan Hereafter. Elokuva oli mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä...

Sisälläni asuu pieni organisoija, vaikkei ihan heti kyllä uskoisi. Monesti varsinkin känkkäränkän puraisemana saatan alkaa siivoilemaan lipastoja tai vaatekaappeja. Tämä on P:lle aika hyvä merkki pysyä pois tieltä ;) Tahtosin, että kaikille tavaroille olisi oma paikka- oma laatikko, missä tavaroita säilytetään. Niinpä ajatustasolla toimii, mutta meillä käytännössä aika vaikeeta. Sitä vain sortuu sullomaan tavaroita minne sattuun kunhan vain on poissa silmistä. Kuulostaako tutulta? Jos ei niin olet onnekas!
Kertokaahan hyviä säilysvinkkejä tänne päin...

Tänään pitkään tuuliajolla olleet ompelutarvikkeet kuten neulat, langat, nipusut yms. Saivat itselleen turvapaikan monilokeroisesta säilytysrasiasta.
Toivottavasti nyt saisin pidettyä kaiken tarpeellisen ompeluromppeen tallessa, eikä tarvitse enään kiukkuisena etsiä mittanuhaa kun sille kerrankin olisi käyttöä.
Sunnuntai ilta kruunatiin pannukakkusella ja tietinkin hillolla, nams!"Näyttää paljon siistimmältä,kun tiskit ovat piilossa sängyn alla seuraavaan sateeseen asti."
-Muumimamma-Hyvää alkavaa viikkoa!
T. Poopis

1 kommentti:

  1. Nams! Ajattelin itsekin alkaa tekemään pannaria tänään! :)
    Ja järjestyksestä ei meidän huushollissa ole tietoakaan.. :DD

    VastaaPoista