maanantai 21. joulukuuta 2009

Viikko käynnistyy..

Maanantai ohi ja huomenna alkaa loma! Jopa kuuden päivän mittainen, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Suuntaankin ilta bussilla kotimaisemiin pohjanmaalle jouluksi, IHANAA!! Näkee perhettä ja kavereita. Oikein odotan terapiakävelyjä Marian kanssa :) Tänään sain tehtyä loput "askartelut" valmiiksi; kranssin ja herkkupurnukat kotiin ja anopille.

Äkkiä leivottiin piparit purkkeihin ja pitihän niistä parit koristellakin. Tässä on parit piparit alá P & P.
" Piparin tuoksua, tonttujen juoksua, sitäkö joulu on? "

Herkkupurnukat:


Huomenna pitää töiden jälkeen pakata matkatavarat mukaan, ei millään tänään enään jaksa kaivella kaikkia kaappeja ja miettiä mitä ottaa mukaan ja mitä ei. Tämä se on reissuun lähtevän vitsaus PAKKAAMINEN! Toisaalta se vielä menettelee, mutta sitten se tavaroiden purkaminen onkin aivan toinen juttu :/ Mutta ei murehdita sitä nyt.

Tänä vuonna joulussa on extra jännitystä ilmassa, sillä mieheni veljen perheeseen pitäisi syntyä vauva aivan näinä päivinä. Virallinen la on mennyt jo, joten minä hetkenä tahansa Sulervo voi syntyä. Odottavan aika on pitkä. Aina kun puhelin pirahtaa, ajattelen ensimäisenä vauvauutisia. Odotan innolla pikkuisen tapaamista :)
Nyt pitää kyllä lähteä Nukku- Matin kanssa treffeille, aamulla kello soi 5.00
Huomiseen!

-Poopis-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti