tiistai 22. joulukuuta 2009

Linja- autossa onpi tunnelmaa..vai miten se nyt meni?

Pitkästä aikaa matkustin linja-autolla kotimaisemiin. Olinpas unohtanut miten helppoa matkustaminen niissä on. Voit nukkua, ei tarvitse pitää seuraa kenellekkään, voit vain olla. No noi kyllä pätee myös omalla autolla kulkemiseen, sillä mies yleensä ajaa pitkänmatkan ajot. Sillä aikaa minä voin nukkua, olla hiljaa tai kunnes huomautan "älä kaahaa", "huomasitko tuon ja tuon" Onneksi mieheni on pitkä pinnainen :D ja onneksi minä nukun yleensä lähes koko automatkan tiedottomana vieressä.

Takaisin linja- auto tunnelmiin. Olo oli varmaan sama kuin joulupukilla lahjan täyteisessä reessä. Linaja- auton loosterit oli lastattu niin täyteen matkahuollon tavaraa, ettei matkustajien tavarat mahtuneet sinne. Niinpä jokainen kökötti penkillä matkalaukut vierellä. Lahjapussit vain rapisi ja yksi miekkonen istui sukset kainalossa, kissa maukui kuljetuskopassaan, äiti lauloi lapselleen ja perheen isällä riemu repesi, kun hänen n.3v lapsi sai raivarit kun ei halunnut laittaa haalaria päälleen. Kyllä sai isä sympatiat monelta osakseen. Pitkältä matka tuntui, kun joka ikinen pikku pitäjä kierrettiin josko olisi ollut kyytiin tulijoita, mutta perille pääsin loppujen lopuksi.

Huomenna mennään käymään siskon ja kaverin kanssa Ylivieskassa shopiksella, voipi olla moni muukin on lähtenyt viimeisiä lahjojaan ostamaan. Pitää käydä katsomassa jos Marimekossa olis vielä yksi ihana olkalaukku jäljellä (kuosin nimeä en muista). Kassi saisi hyvän kodin minulta. P olisi hyvillä mielin, kun yksi kassi tulisi lisää naulakoita täyttämään.

Kohta on kuusi sulamassa ja huomen illalla kuusi saa koristeet niskaan sekä kinkku paistuu uunissa. Siitä voi jouluun hiljentyminen alkaa...

-Poopaliina-

2 kommenttia: