sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Johan oli sunnuntai!"Nyt syttyy neljäs kynttilä, jo joulu sarastaa.
Me odotamme Jeesusta, hän kaikki pelastaa. "


Lukeudun niihin ihmisiin, joille sunnuntai on aina viikon huonoin päivä. Tänään kuitenkin on vältytty kireältä tunnelmalta. On ollut niin paljon tekemistä, ettei ole ehtinyt murehtia tätä päivää. Aamulla oli kiva herätys, kun olkkarista kuului kumaus. Vinski oli käynyt hieman kokeilemassa joulupalloja, josko niistä ois leikikaluiksi. Kuusi kaatua pätkähti sitten kumoon.

Tänään käytiin nopeasti kaupungilla ostoksilla. Ei ollut kovin ruuhkaista, onneksi! Mukaan tarttui mm. kuvansiirtoarkkeja, vähän askartelutavaraa ja kalenteri ensivuodelle. Nyt pysyy ensi vuonnakin kärryillä mihin aikaan pitää töihin mennä. Tosin todistettu on myös ettei kalenterilla ole siihen mitään osaa eikä arpaa, sillä virheitä sattuu ja on tullut laitettua ylös väärä aika :) No se on pientä, vai onko?

Kaupungin petoniviidakosta ajettiin appiukon pihaan ja siitä jatkettiin jalkapatikalla lumiseen metsään hakemaan muutamat katajanoksat. Niistä olisi tarkoitus tehdä pikkuinen kranssi kynttilälle mummon ja ukin haudalle jouluksi. Täytyy sitä huomenna värkkäillä.

Ilta on kulunut ompeluksien merkeissä. Tuli vihdoin ja viimein ommeltua olkkariin verhot. Pari viikkoa kankaat ehtikin pussissa olla, mutta nyt ne on ikkunassa!
Perjantaina leivoin ihania matelikeksejä (ohje kirjasta: Oi ihana joulukuu!) purkitin ne ja vielä piti ommella hattu purkinkannelle. Sain myös valmiiksi kauppakassit joululahjaksi äidilleni ja anopille. Anopin kassia kaunistaa kisulimme Vinskin kuva ja äidin kassia kuvat Pablosta ja meidän Vinskistä. Kelpaa niillä nyt kantaa tavarat kaupasta kotiin. Iso kiitos kuvista kuuluu siskolleni, joka hoiti kuvien muokkauksen. Ei onnistuis minulta :) Tosi käteviä nuo kuvansiirtoarkit. Tulostat vain kuvan arkille ja silität kankaalle.

- Poopaliina-

Nyt nukkumaan, aamuvuoro odottaa, Öitä!!2 kommenttia:

  1. Aij ku hienoja kasseja!!! Ja taidanpa minäkin ommella tuommoset "hatut" mun kannettomille Riihimäkipurkeille ;D Mukavaa työviikkoa, kohta joululoma alkaa! <3

    VastaaPoista
  2. Mä tilaisin sulta pari hattuu? :)

    VastaaPoista