tiistai 28. kesäkuuta 2011

Muistitaulu, pioni, kesä

Vihdoinkin kunnon lomasäät alkoi, tykkään! Johan sitä viikko vesisateessa kärvisteltiin. Uusia ja vanhoja sisustuslehtiä on tullut lueskeltua ahkerasti. Yhdessä lehdessä oli kiva idea: ikkunanpokaan oli tehty muistitaulu kanverkkoa käyttäen. Meillehän tälläin muistitaulu oli saatava. Tarpeet löytyi varastoa penkomalla sillä isäni toi kevättalvella mummolan navetan ikkunan ja kanaverkko löytyi juuri sopiva palanen ja eikun maalia vähän ikkunan pintaan ja niittipyssy esiin.
Tälläinen siitä sitten tuli!

Muutamat pienen pyykkipojat maalasin vaaleanpunaisella ja vihreällä, kolme vanhanajan pyykkipoikaakin pääsi käyttöön pitkään hyllyllä seisoskelun jälkeen. Tykkään kyllä kovasti! Samaisella vaalenapunaisella (pioni) maalasin ikean puunvärisen jakkaran...kummasti tuota vaaleanpunaista on kotiutunut meille :)
(Kuvassa ei väri tule oikein esille)


Lenkkipolun varrasta löytyi metsämansikoita, harmi kun ovat autotien varressa niin ei niitä viitsi syötä, mutta pikku maljakossa ne ovat ainakin silmäruokana :)


Loppuviikosta on luvassa alennusmyyntejä sekä ikean reissu. M tulee vasta vierailulle meille, kun olin hänen mökillä viime viikolla...

Aurinkoista viikkoa toivotellen -Poopis-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti