maanantai 6. kesäkuuta 2011

Betoni

Viikonlopun juhlat on juhlittu ja herkut herkuteltu. Kiitos vain serkulleni mukavista juhlista ja maukkaista herkuista.
Pika visiitti Ystäväni mummonmökillä mahtui myös viikonlopun ohjelmaan. Hän antoi kesän parasta herkkua eli raparperiä (mukaan sain myös lehdet). Varsista on keitetty soppaa ja tänään aamutuimaan kurvasin Kodin Terraan ostamaan betonia ja nyt lehdet ovat saaneet betonikuorruksen päälleen. Toivottavasti lehdykkäiset onnistuisi...


Betonia on jäljellä about 20kg, pohdiskelen mihin kaikkeen sen voisin käyttää. Täytyy suunnata karkkikauppaan hakemaan karkkirasioita ja tehdä muutamat laatat, jos niillä peittäisi tuon etupihan kukkapenkin missä ei kasva mitään. Voisi laittaa kukkasia ruukkuihin "laatoitukselle". Pikku kasvihuoneeni alkaa tuottamaan satoa. Vaikka taimet olivat kärsineet viikonlopun paahteisesta auringosta, sain osan elvytettyä henkiin. Peitinkin kasvihuoneen ohkasella verholla niin nyt ei kasvit kärvenny auringossa. Pian päästään maistelemaan oman kasvihuoneen salaattia ja yrttejä sekä nauttimaan kukkasista..
Aurinkoista viikkoa!!
-Poopis-

p.s kaksi viikkoa kesälomaan!! ja Tukholman risteily on varattu :)

1 kommentti:

  1. Sitten kuvia onnistuneista betoniteoksista tänne, kiitos! :) Olispa ihania tuommoset lehdykkäiset ja niihin pikku tuikkuja illalla palamaan! :)

    VastaaPoista