keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Säikähdys

Meillä on vietetty pari päivää tiiviisti kissan kanssa. Eilen Vinskillä todettiin virtsateiden tukkeumat ja nyt kisu on sitten tarkkailussa. Reppana oli aika huonossa jamassa kun tajusin, että mikä sitä oikein vaivaa. Ei muutakuin soittelemaan eläinlääkäreitä läpi. Kaiken kaikkiaan seitsämään eripaikkaan soitin jotka toisteli samaa virttä kuin edellinen: "Voi että kyllä se kissa ois nyt saatava heti hoitoon, ettei mene myrkytystilaan, mutta meillä ei ole vapaita aikoja. Yritä soittaa jonnekin muualle..." Niin en minä muuten soitteliskaan jos tilanne ei olisi kiireellinen! Ja kaiken lisäksi kaupungin eläinlääkäri päivysti Karstulassa, ja missä hiivatissa on Karstula? Onneksi sitten tuttu eläinlääkäri lupasi ottaa Vinskin vastaan vaikka hänellä oli jo työt loppunut. Klinikalle päästyä Vinski oitis nukutettiin ja vietiin toimenpiteeseen. Ilta menikin sitten kissan tilaa seuratessa ja pian suihkuhuoneesta hoiperteli "huppelissa" oleva kissa. Onneksi nyt pissaa tulee, ettei jouduta uudestaan klinikalle. Miten voinkaan olla näin iloinen kissanpissan hajusta!!


Antibiooteilla parannellaan sekä erikoisruokavaliolla, toivotaan että kisuli saadaan kuntoon! Tänään on Vinski ollut pirteä joten suunta on ainakin oikea.


Meidän pääsiäisreissu meni nyt vähän mönkään, mutta P aikoi jäädä kissan kanssa kotiin niin minä lähden yksin käymään kotipuolessa. Viime kerrasta onkin jo aikaa ja silloinen hiihtoloma meni kuumeessa. Jospa nyt pystäisiin terveenä.

-Poopis-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti