maanantai 25. huhtikuuta 2011

Ehtii vielä...

Askartelmaan koristemunia! Viiru kyseli kuinka koristemunat on tehty. Ohje tulee viimetipassa mutta onhan se pääsiäinen ensi vuonnakin!


Tarvitset liimapyssyn, helmiä, nauhaa, tyhjäksi puhallettuja kananmunan kuoria ja koristelumatskuja. Minä käytin Tiimarin alesta löytyneitä kohokuvointi "kyniä".


Liimaa helmi ja nauha kuoreen kiinni. Parhaiten saat ne liimattua laittamalla nauhanpäät kuoren sisälle. Sitten liimaa ja paina helmi kiinni.


Sitten vain koristelemaan!


Pääsiäinen mennä huristi lämpöisessä säässä! Kisu alkaa olla kunnossa. Enään ei ole tarvinnut käydä eläilääkärissä. Joten peukut pystyyn, että katti paranee. P:n kanssa pidettiin kahden hengen pihatalkoot ja haravoitiin meidän pihaa, muiden naapureiden katsellessa ikkunassa. Ensimmäiset ulkokukatkin piti tänään käydä hakemassa Plantsusta. Alku kevät on kyllä parasta aikaa ja mökkikuume kasvaa vain. Kuumetta nostaa vielä ohjelmat kuten; Huvila ja Huussi, Ratula ja Strömsö. Ajatuksissa on sisustettu ja laitettu vanha mummonmökki jossain järvenrannalla, missä linnut laulaa ja ötökät surisee....

Tänään on meillä ötököiden sijaan surissut ompelukone. Sain tehtyä muutamat kukkarot melkein valmiiksi kirpparia varten. Täytyy vain kehykset laittaa paikalleet. Pitihän pienelle punaiselle kanteleelle ommella kantokassi. Kassikangas on vanhan tyynyliina kirpparilta hitaa taisi olla huimat 0.30eEnsi viikolla juhlitaan vappua ja P:n synttäreitä. Saadaan synttärivieraita ihan kotipuolesta asti. Munkinpaistoa ja leipomuksia luvassa ensi viikolla!

-Poopis-

1 kommentti:

  1. Söpöt munakoristeet ja ihanan kuosillisia pikkukukkaroita oot tehny! :)

    VastaaPoista