sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Varaslähtö...

... yrttien kasvatukseen. Vaikka kaikenlaisista kukkasista ja kasveista tykkäänkin, mutta siemenesta kasvavaan kukkaan tai yrttiin minulla ei riitä kärsivällisyyttä. Usein se istutettu siemen lilluu liikavedessä tai kärsii kuivuudesta. Niinpä oiva ratkaisu tähän ongelmaan on ostaa kaupasta valmis yrttipuska ja laittaa se multaan. Kyllä se yrtti siinä tovin pysyy hengissä, kunnes se on syöty. Ja ei muuta kuin uutta puskaa tilalle.


Viikonlopuista on alkanut muodostua aika leivontapainoitteisia, liekkö äidiläni tähän vaikutusta? Meillä kotona leivottiin aina viikonloppuisin millon mitäkin sämpylöistä- pikkuleipiin. Viikonloppu keittiössämme oli kokeilussa tomaatti- mozzarella piirakka. Helppo ja nopea valmistaa. Sekä kirjaston kahvilan houkutteleva tuoreen korvapuustintuoksu sai tekemään pullataikinan... Nam!Kovasti ompelukoneen kaasupoljin jalkaa taas kutukuttaisi ompelemaan, sillä töissä on suunnitella kirpparin järjestäminen meidän päiväkodille. Työkaverin kanssa ajateltiin otetaan myös pyötä, missä myytäisiin meidän tekemiä tuotteita. Ajattelin ommella ainakin muutamat kukkarot, pipityynyt, lippunauhat myyntiin. Suuunitelmat ovat kovat, mutta katsotaan mitä me saadaan aikaiseksi.

Niin ja isäni oli ostanut minulle saumurin ja nyt vain odottellaan sitä vapaata viikonloppua, että päästään hakemaan kone. Suunnitelmissa olisi kokeilla lasten trikoopaitojen ompelua, saapa nähdä minkä näköisiä niistä tulee!

Nyt iltavuoroon!
-Poopis-

1 kommentti:

  1. Voi mitä herkkuja taas! Minulla jääkaapissa tuokkosellinen MÄMMIÄ! Otin varaslähdön pääsiäiseen. ;)

    Sit jos joskus saan ompeluhuoneen niin ehdottomasti sinne on saatava kans saumuri! Sillä on helppo surautella trikoohattuja ja paitoja ja verkkareita. Uijui! :)

    VastaaPoista