sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kevät päivitystä

Kotia on kovasti koitettu päivittää kevät lookiin. Tilasin ellokselta valkoista kangasta, jota koristavat perhoset ja sudenkorennot. Olkkarin verhon lisäksi kangasta riitti vielä pariin sohvatyynyyn. Huoneeseen tuli kivan keväinen ilme. Joka kevät iki ihana auringonvalo paljastaa totuuden; nimittäin likaiset ikkunat, mutta ikkunat saavat pesunsa sitten myöhemmin...


Kauhistelin vähän aikaa sitten meidän pussilakanoiden kulahtaneisuutta. Parhaimpian ovat pysynyt Marimekon pussilakat jotka vuosienkin käytön jälkeen näytävät vieläkin kuin olisivat uudet. Joten oli lähdettävä etsimään uusia lakanoita kulahtaneiden tilalle. Lähi marketin yhteydessä oleva Hemtex lopettaa toimintaansa joten siellä tuli katsastettua valikoimaa. Hyvin oli tuotteet tehnyt kauppaansa -60% alessa. Mutta onneksi sieltä löytyi jotain. Kahdet raisalliset lakanasetit otin matkaan sinisenä ja fuksian punaisena. Kivana yksityiskohtana tyynyliinat ja pussilakanat suljetaan napeilla.


Viikonloppu on hurahatanut loppusuoralle. Eilen käytiin sivakoimassa järven jäällä. Sen verran hyvin luisti suksi että tänäänkin oli käytävä vielä kokeilemassa. Tosin tänään meno oli meikäläisen osalta räpiköintiä, kipytyneiden jalkojen ansiosta, mutta onpahan "treenattu" :) Kotiin päästyä maistui kookos- kanakeitto ja jälkkkäriksi kahvit ja bebe-leivokset.


Aurinkoista alkavaa viikkoa!
-Poopis-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti