lauantai 30. lokakuuta 2010

Näpertelyä

Tänä viikonloppuna on hurissut niin auto kuin ompelukonekin. Näpertelykärpänen on taas puraissut ja tällä kertaa vuorossa on ollut kukkarot. Lueskelin yhtenä iltana blogeja ja bongasin jostain itsetehdyt kukkarot, ei kovin vaikealta näyttänyt, niinpä perjantai iltana ennen askartelukaupan sulkeutumista löysin itseni hypistelemässä kukkaronkehyksiä. Kaksi tuli ostettua; isompi ja pienempi.
Kotiin päästyä piti heti ruveta surruuttelemaan. Ompelu sujui ongelmitta, mutta kehyksen kiinnitämin olikin sitten toistamaata. Malttamaton kun olen ja en omista kunnon hohtimia/ pihtejä joten jälkikin oli myös sen näköistä. Kehykseen tuli vähän lommoja ja naarmuja pihdeistä, mutta omaan käyttöhään pussukat tulevat. Tänään illalla valmistui myös pienempi kukkaro. Täytyy vain harjoitella kehysten litistämistä niin eiköhän niistä hyviä tule!Tänään hurautettiin ystäväni kanssa Jämsään kirpuille ja tietysti Witikkalan kartanoon shopistelmaan ja herkuttelmaan ihanan kahvion antimia SLURPS!
Kirpuilta löysin parit piparimuotit (aivan kuin niitä ei olisi jo yksi purkillinen) ja witikkalasta yhden purnukan. Mailegin pikku tonttuset olivat ihania, mutta niitä on jo tulossa Minin kanssa tehdyn yhteistilauksen myötä! Toivottavasti kotiutuvat pian maailman ääristä. Ja suunniteltiin me myös maailman paras sisustukauppakin.... Meidän oma tietenkin!
Ihana päivä kera hyvän ystävän, kiitos siitä!

Sormet oikein syyhyää pienistä projekteista!
Listalla on mm:
- kynttilöitä
- saippuaa
- ompeluksia: sydämiä, possuja...
- itse tehtyä yrttiöljyä
- joulukortteja

... Mitähän sitä tänään vielä ehtisi tekemään?...

2 kommenttia:

  1. Kivoja pussukoita! Sinullahan on monenmoista rojektia ajatuksissa.. Mullakin on meneillään, mikään kun ei tule valmiiksi asti kun on niin monta yhtäaikaa tekeillä koulun puitteissa ja koti puitteissa.. :) Ihania kynttilöiden valaisemia iltoja sinne teille!

    VastaaPoista
  2. Mahoton näpertelijä oot, kun saat kaikkee ihanaa aikaan :)

    VastaaPoista