maanantai 18. lokakuuta 2010

Kummeus, shoppaus, hauskuus

Mini syysloma meineillään! Mukavaa!

Viikonloppu meni Tampereella ristäisten, shoppausten ja yökyläilyn merkeissä. Meistä tuli lauantaina pienen tyttösen kummit ♥ Pikkuinen oli niin tyytyväinen ja hymyili nukkuessaan koko toimituksen ajan sylissäni. Nyt on sitten hartiat ja käsi kipeä, kun eihän häntä raaskinut laittaa pois sylistä, vaan piti hyysätä koko ajan. Ristiäisissä oli kiva idea "hääkarkeista". Pieneen pakettiin oli kääritty karkit ja sydänkortti mikä kätki sisälleen vauvojen nimet ja etupuolella oli vielä kuva pikkusista.Ristiäiset meni oikein hienosti. Illalla mentiin sitten minun serkun ja hänen avokkinsa luokse yöksi. Ilta meni nopeasti ja olisi voinut jatkaa juttua vaikka kuinka myöhään, mutta Nukkumatti kolkutteli kovasti jo oven takana. Otamme siis viikonlopun pian uudestaan! Sunnuntaina lähdettiin porukalla Ideaparkkiin. Kierroksesta tulikin vain ikkunashoppausta, ei löytynyt oikein mitään...
H ja P lähti kotiin ja mekin lähdettiin kotimatkalle tieteinkin Ikean kautta. Vaikka kuinka koittaa tehdä aina ostoslistan niin jostain kumman syystä ostettavaa löytyy yli listan rajojen. Mistähän se johtuu?

Tällä kertaa reissusta selvittiin kohtuu hintaan. Ostettiin uusi työpöytä "Smådal"

Sopivan kokoinen meidän makkarin nurkkaan ja hintakaan ei ollut sydäntä riipivä joten jos parempi tulee vastaan niin ei harmita heitää sitä pois..Muutamat säilytyslaatikot lähti myös mukaan.

Tänään ollaan vietetty yhteistä lomapäivää. Pöytä tuli kasattua ja keilaamassakin ehdittiin illalla käymään. Muffinsit leivoittu huomista anopin vierailua varten.Kaikki tarpeellinen on tehty niin nyt voikin mennä nukkumaan... Joten Hyvää yötä!

-Poopis-

2 kommenttia:

  1. Meillä on samanlainen pöytä :) Ja samalla periaatteella: jos löytyy parempi raaskii laittaa alta pois.. :)

    VastaaPoista
  2. Minä just tänään viimeksi sanoin Jarille, että pitäis kyllä lähtee Ikeaan. Ei vaan meidän autolla lähetä niin pitkille matkoille :/

    VastaaPoista