keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Iltojen iloksi...

Se on kyllä hauskaa kun jotain saa päähänsä niin sehän sitten toteutetaan vaikka millä hinnalla. Tämä tuunaus ei onneksi paljoa maksanut, vain kuumaliimapuikkojen verran.
Yhdessä kesän Inno jaksossa kynnittilämaljalle laitettiin "mansetti" keppikaranssita . Se oli tosi kivan näköinen. Tämä samainen kuva pilkahti mieleeni tietysti juuri silloin, kun vettä tulee taivaan täydeltä. Ei auta muutakuin vetää kumpparit jalkaan ja  lähdettävä etsimään "kelottuneita kepakoita", aikani rämmin lenkkipolun vierustoja kunnes- LÖYTYI! ei ehkä niin kauniin harmaan kelottuneita mutta kepakoita kuitenkin.
Päivän kuivumisen jälkeen sormet syyhyten yritin tuunata sitten pyöreähköä "mansettia" Pyöreys omasta tekeleestä on kyllä kaukana, mutta ihan hauska siitä kuitenkin tuli. Parit kävyt ja pähkinät liimailin koristukseksi ja eipä se sitten muuta tarvinnut.Niin ja viimein sain sen äitini lapsuuden kodissa olleen Tapiovaaran ruokailuryhmän. Oon siitä niin onnellinen!! Kyseinen pöytä tuolien kera on ehtinyt palvella serkkuni perhettä, kotiväkeä ja nyt meitä. Tästä ei kyllä vähällä luovuta :) Kesällä se saa uuden puhtaan valkoisen maalikerroksen ylleen ja sitten se on niin komia, tykkään!

Valoa pimeyteen, muistakaa siis poltella paljon kynttilöitä!

t. Poopis

1 kommentti:

  1. Luonnonmateriaalit näyttävät aina hyvältä, myös kynttilöiden kanssa.

    VastaaPoista