sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kuppi, kesä ja yllätys

Kässäkoulun savikurssilla syntyi purkkia, magneettia mutta tämän kehtaa esitellä, nimittäin Vinskin sai uuden ruokakupin...
Hyvin näytti ruoka uudesta kupista maistuvan.Tänään kello soi aamulla 4.45 ARGGH! töihin oli mentävä kuudeksi. Perillä odotti ihana yllätys työkaverilta; kahvinkeitin oli valmiiksi ladattu kera hyvän huomenen toivotuksen! Sitten piti kurkistaa jääkaappiin missä odotti syöjäänsä voileivät kaikilla mausteilla. Ei voinut muuta kuin tulla hyvälle tuulelle ankeasta aamuherätyksestä huolimatta. Pieniä tekoja, mutta suuria vaikutuksia!

Keskikesän juhlaa vietetään JO ensi viikolla. Mihin tämä alkukesä on oikein mennyt? Me suuntaamme sukuloimaan savonmaalle. Siitäkin minä tykkään.
Joko teillä on juhannussuunnitelmia?

-Poopis-

2 kommenttia:

  1. Kaikki savityöt kehiin vaan - varmasti ovat hienoja!! Samaa oon miettinyt, että missä alkukesä? Ensin tätä kesää odotetaan ja odotetaan ja hupsheikkaa, kohta se on ohi. En ala. Nyt kaikki irti tästä lopusta! Juhannussuunnteilmat valmiina, nimittäin Ihanaa päästä pitkästä aikaan keski-suomeen ja siellä meinaan olla enemmän tai vähemmän reilun kuukauden (tosin opintoja ja töitä siihenkin kuukauteen harmikseni sisältyy...) Ihanaa juhannusta ja LOPPUKESÄÄ! ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä nyt kelpaa Vinskin herkutella uudesta kupista :)
    Kiva on muuten uusi bannerisi :))

    Juhannusfiiliksissä! :)

    VastaaPoista