keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Herkkua.

Joko on pääsiäisen herkut mietittynä? jos ei niin tässä tulee varteenotettava vaihtoehto, mutta takaan että kaloreita ei tässäkään kakussa säästellä!

Valkosuklaatryffelikakku

Pohja:
2 munaa
50g jauhoja
50g sokeria
50g valkosuklaata

Täyte:
2 dl kermaa
250g valkosuklaata
1 prk mascarponejuustoa

1. Valmista pohja. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi lisää jauhot sekä rouhittu valkosuklaa. Paista 180* 15-20 min
2. Laita kattilaan kerma ja paloiteltu valkosuklaa. Lämmitä keitosta sen verran, että suklaa sulaa. Ota suklaaseos pois liedeltä ja anna jäähtyä vähäsen. Lisää lopuksi mascarponejuusto.
3. Jäähdytä kakkupohja ja kaada suklaaseos päälle ja anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Älä säikähdä seoksen vetisyyttä, se kyllä tiivistyy jääkaapissa. 
4. koristele suklaarouheella ja herkuttele!

-Poopis-

2 kommenttia: