maanantai 20. helmikuuta 2012

Dr.Hauschka

Kasvojen ikuinen ongelma; kuivia läiskiä, näppylöitä, rasvoittuvaa t-aluetta... mikään ei ole hyvin, varsinkaan näin talvella. Näitä iho- ongelmia on rätnätty työkaverini kanssa ihan urakalla ja hän suositteli kokeilemaan Dr. Hauschkan ihonhoitotuotteita Dr.Hauschkan kotisvut. Joten kipinkapin Sokkarille purkkeja hypistelmään. Hintaa tuotteilla oli kuitenkin sen verran etten tohtinut vielä ostaa. Kasvojen ihoni kun on sen verran ronkeli, että pian voi lisää näppyjä ja punoitusta ilmaantua jos tuote ei olekkaan ihoni hyvä ystävä. Monet purnukat on jäänyt käyttämättä sen takia. Aikani tutkailin netistä tuotteita ja löytyikin "matkakokoja" tuotteista ja niinpä tilasin setin itselleni. Muutaman käyttökerran jälkeen voin sanoa, että ihania ovat! Iho tuntui pehmeältä ja silkkiseltä heti jo ensimäisen käyttökerran jälkeen. Suosikkini on mantelinkuoria sisältävä puhdistuvoide. Parasta on kun tuotteet ovat luonnokosmetiikkaa, joten eivät sisällä mitään ylimääräisiä ainesosia. Tykkään!!
Ihonhoidon ongelmien lisäksi täällä on taas vaihteeksi podettu sairastupaa. Tällä kertaa flunssa kumeen kera. Onneksi ei ole korkeaa kuumetta ja lääkärikin lohdutti "ei ainakaan ole influenssaa", jee jee! Tänään oli kiva katsella ikkunasta komeaa ulkoilu keliä ja haisetella raitista ulkoilmaa ikkunan raosta, aurinko paistoi ja linnut lauloi. Olisi niin tehnyt meili ulkoilemaan, mutta minkäs teet sisällä on pysyttävä. Huominen vielä huilaillaan kotona. Eihän tässä muuten mitään hätää, mutta lauantaina olisi Puolaan lähtö ja parempi olla terveenä...
Reisuun lähtee mukaan myös siskoni ja tämä on hänen esimäinen ulkomaanmatka. Tämä on myös meidän eka "omatoimimatka" sillä ennen ollaan oltu vai matkatoimistojen valmismatkoilla. Varasimme lennot itse ja vuokrasimme huoneiston aivan Varsovan keskustasta. Pitäisi olla ihan siisti majoitus ja itse vuoraisäntä lupasi olla meitä henkilökohtaiseti vastassa illalla. Toivottavasti flunssat jätetään suomen puolelle ja säät suosivat meitä :) vähän lupailtu ensi viikoksi sadetta, joten kumpparit matkaan! -Poopis-

4 kommenttia:

 1. Kuulosta ihan mun iholta!! Pitäisköhän kokeilla itekin noita, kuulostaa hyvältä nimittäin! Kiitti vinkistä! :) Mukavaa matkaa teille - nauttikaahan!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ja turvallista reissua teille sekä pikaista paranemista!! :)

  VastaaPoista
 3. Pitäisi kyllä ehkä kyseisiä tuotteita kokeilla joskus itsekin, muutkin on kehunu :)

  Mukavaa tulevaa reissua!

  VastaaPoista
 4. Dr Hauschka pomppasi silmääni ja päätin kommentoida. Loistava tuote jäin reilu vuosi sitten kerta kokeilun jälkeen kirjaimellisesti koukkuun. Suosittelen. Ohessa linkki nelly.com:n valikoimiin.

  http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/merkkivaatteita/drhauschka-1022/?gclid=CPvk1uDltK4CFUgumAodXSijew

  VastaaPoista