perjantai 16. joulukuuta 2011

Odotusta...

Joulun pitäisi olla viikon kuluttua ja maassa rehottaa vallattomana pitkä nurmikko, vesi tippuu rännistä ja olipa äitini jo löytänyt pajunkissojakin. Missä ovat ne lapsuudesta tutut runsaslumiset valkoiset joulut kipakoine pakkasineen? No pakkasta ei ehkä tartteis niin paljon olla mutta kyllä minusta lumi ja pikku pakkaset kuuluvat jouluun. Ensimmäistä kertaa joulun odottaminen ja ennenkaikkea "koristeleminen" on tuntunut pakkopullalta. Hetkittäisiä joulufiiliksen häivähdyksiä olen kokenut, mutta "valaistuminen jouluun" on antanut odottaa itseään. Viime sunnuntaina kävimme kauneimmista joululauissakin, mutta ei auttanut... Joten joulupukki jos sattumalta kuulet toiveeni niin lähetä tänne vähän joulufiilistä ja lunta, muuta en kaipaisi...


Ollaan me onneksi P:n kanssa onnistuttu saamaan edes vähän jouluista kotiin. Kukkasia ja kynttiöitä. Vahvasti puna-harmaa-valko linajalla ollaan taaperrettu. Niin ja ohan meillä ollut joulukuusi jo viime viikonlopusta asti nurkkaa koristamassa.


Huomenna lähdetään viikonlopuksi siskoni luokse Kuopioon. Tarkoitus olisi haalia lähes kaikki joululahjat!

Näin meillä, mitenkäs teillä?

-Poopis-

2 kommenttia:

  1. On teillä ainakin jouluisen näköistä! :)
    Täällä on ollut jo pitkään joulufiilistelyä, tonttuiltuakin on tullut jo ahkerasti :)

    Ainut vaan, että kyllä täälläkin lunta kaipailtaisiin! Kauheeta tuo loska :/

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti paketista. Oltiin reissussa ja kun kotiin tultiin oli kaunis yllätys postilaatikossa. Sydän on eteisen kaapin ovessa ja heijastin takkini rintapielessä. Kirjasta tehdyt koristeet ripustin peikon oksaan. Kiitos. Ei täälläkään kovasti joululta tunnu. Ehkä se sitä lunta odottaa.

    VastaaPoista