sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Juhannus tuli ja meni

Nyt on tämän vuoden juhannus juhlittu. Kävimme P:n veljen porukoilla saunomassa ja grillailemassa, muuten oltiin kotosalla. Mukava juhannus!
Eilen käytiin piipahtamassa appiukon luona. P:lle olen puhunut pajutikkaista ja tarkoitus oli katesella sopivia pajuja projektiin. Raahattiin muutamat isot pajut talon pihaan ja miehet jäi sahailemaan tikastarpeita. Pihalla oli muutama (lue miljoonia, tai ainakin siltä tuntui) pikku itikkaa vailla evästä. Minä päädyin autoon istumaan, kun itikat hyökkäsivät kimppuuni. Lievänä allergikkona ensimäiset hyttysenpistot ovat niin kutisevia, pistos kohdat turposivat ja joka paikka punoitti :D Tänään saatiin sitten tikkaat koottua ja maalia pintaan niin tulipa hienot! Kiitos vain ap:lle ja P:lle!Tämän kesän uudet hennot Liljatkin avautuivat juhannuksenaattona. Hento varsi ja kukinta, mutta ensi kesänä ne ovat jo paljon tanakampia. Saa nähdä ehtiikö etupihan Dahliat tehdä kukkaa tälle kesälle...
Ensi viikolla alkaa taas pitkä työputki, vapailla ollaan ti ja ke sitten onkin 9 päivää töitä ennenkuin taas vapaata :/ Onneksi Martsa tulee tiistaina meille, sitten kierrellään alennusmyynneissä!

Hyvää alkavaa viikkoa!

-Poopis-

1 kommentti:

  1. Hienot tuli! Tuollaiset on minullakin ollut työnalla jo pitkään.. Ekat siihen tarkoitukseen haetut pätkät on jo pilalla.. Joulun alla bongasin ohjeen jostain lehdestä.. :)

    VastaaPoista