sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Kevät!

Tänään oli oikein kevät fiilis! aurinko paistoi ja linnut lauloi. Piti hakea kotiin jo ekat Helmililjat. Saviruukkua tuunaamalla tuli hempeä ruukku kukalle. Ruusuja sain eilein P:ltä. Hauska oli seurata kaupan "ulkopuolelta" kun mies viipotti pitkin isoa kukkakauppaa, etsien sopivia kukkia rouvalleen :D ja kauniita tulikin!

Vinski sai oikein nimensä ruokapaikalleen. Kirjaimet löytyi Sinellistä Ideapark reissulta ja ihanan pilkkuservetin talletin muistoksi erään pikku miehen 1v synttärijuhlista. Nyt se koristaa Vinskin kirjaimia. Aikamoinen räplääminen kirjainten päälystämisessä oli, kun servetti repeili sieltä ja täältä. Ihan hyvät niistä loppujen lopuksi tuli. Kissa ainakin oli tyytyväinen!

Pakersin illan kollaasia kuvista, harjoittelemista on paljon! Siskoni olisi kyllä tehnyt sen hetkessä ja paljon tyylikkäämmin, mutta ei passaa häiritä lukurauhaa. Sillä kirjoitukset ovat pian hänellä edessä. Tsemppiä siskoseni!
Kuvassa näkyy myös sininen tähtityyny (tyynyjä on siis 2 kpl) jotka löytyi Ideaparkista. Samaisia tyynypäälisiä myy esim. Asko hintaan 19.90e. Nämä maksoivat 12.90e. Nyt siis meiltä löytyy sinistä. Tyynyjen myötä ratkesi tämä "sisutuksellinen ongelma" samalla.Yksi kolmesta hankitalistalla olevista Muumi mukeista on nyt ostettu. Hosuli on päässyt muiden joukkoon.Valokuvaseinä- projekti on hieman edistynyt. Kehyksiä on maalailtu valkoisiksi. Seuraavaksi pitäisi ruveta etsimään sopivia kuvia ja tulostella/ tilailla. Eiköhän se ennen joulua tule valmiiksi.

Mitäs projekteja sinulla on työn alla?

- Poopia-

6 kommenttia:

 1. Oli ihan kiva yrittää paketoida ruusuja sellaseen hehtaaripaperiin - nolouksissa koko paperikäärö kainaloon ja livohkaan! Mutta kiva jos ruusut olivat mieleisiä. Hyvää naistenpäivää kaikille naisille jo näin etukäteen.

  VastaaPoista
 2. Paula, saanko pyytää? Olis erittäin kivaa jos suurentaisit sun blogin kuvakokoa. Sun hienot kuvat haluaisi nähdä kunnolla ilman tihrustamista! :)

  VastaaPoista
 3. Mari, saanko pyytää? Klikkaapa alkuperäisen kuvan päältä niin johan ei tarvitse tihrustaa :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Oho. Säädän täällä näitten kommenttienkin kanssa.. Mut joo, osa aukee isommaksi osa ei.

  VastaaPoista