sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Reseptien kerääjälle.

Oletko innokas kokkailija tai leipoja vai molempia? Leikkaatko kaikki herkkullisen oloiset resepti talteen laatikon pohjalle vai talletatko ne tietokoneellesi? Minä leikkelen lehdistä ruoka- ja leivontaohjeet "talteen" mutta totuus oli se että niitä löytyi sieltä- täältä, kaapin nurkasta tai laatikoston pohjalta. Kunnes meidän häälahjojen joukosta löytyi ratkaisu. Se oli kirja "kotikokin kootut ohjeet", kiitos vain lahjan antajalle :)


Aivan loistava reseptien säilytykseen ja kirjoittamiseen. Kauniit kuvat, mietelauseet, herkullisen väriset sivut oikein houkuttelevat leipomaan ja kokkailemaan.


Kirjaseen on eroteltu välilehdin leivonnasta- säilöntään eriosiot sekä sisältää paljon tyhjiä sivuja reseptien kirjoittamiseen sekä taskut leikatuille resepteille....


Miten sinä säilytät reseptisi?

Viime viikolla tuli minulle taas yksi vuosi mittariin lisää, kolmenkympin rajapyykki senkun vain lähenee. Pientä lahjontaakin oli ilmassa, huopapallo korvakorut sain työkavereilta kera raikuvan onnittelulaulun, P lahjoi kukkasilla ja hemmottelulahjakortilla. Tänään kävi sitten pikku T ja anoppi poppoineen kahveella. Ensi viikonloppuna juhlitaan sitten anoppia ja meidän kummitytön 1v synttäreitä joten tampereelle käypi meidän tie. Synttäreitä kerrakseen!

Aurinkoista viikkoa sinulle!

-Poopis-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti